Най-сексапилният мъж за 2018-та

Най-сексапилният мъж за 2018-та
Снимка: Tom Marvel
7 Ноември 2018

Списание "Пийпъл" обяви британския актьор Идрис Елба за най-секси мъжа сред живите в годишната си класация за 2018 г. Той благодари на изданието и обяви отличието като чест и стимул за самочувствието.

Елба, който е известен с ролите си в сериали като "Наркомрежа" и "Лутър", както и филми като "Прометей" и "Планината помежду ни", е бил изненадан да получи званието, пише списанието. Изборът на Елба бе обявен в предаването на Джими Фалън. "Майка ми ще бъде много, много горда!", допълни той пред водещия в директна телевизионна връзка на живо между студиото и дома му в Лондон.

46-годишният актьор, който участва във филмовата поредица на "Марвъл" за "Тор" и като Нелсън Мандела във филма на HBO от 2013 г. "Мандела: Дългият път към свободата", освен пред камерата се изявява и като диджей под псевдонима Big Driis. Той развива и собствена линия дрехи. В близко бъдеще възнамерява да се ожени за годеницата си Сабрина Доури. От предишните си връзки има дъщеря на 16 години, която се казва Исан, както и 4-годишен син на име Уинстън.

Елба е на корицата на бъдещия брой на сп. "Пийпъл", който се очаква да е по щандовете в САЩ от петък. Пред изданието той разказва за израстването си в източен Лондон. Актьорът допълва, че родителите му били стриктни и го прибирали често от изцяло мъжкото училище, което посещавал. Обичал различни спортове като футбол, баскетбол, крикет, хокей и ръгби.

"Бях много висок и слаб", спомня си още Елба, който допълва, че цялото му име е Идриса Акуна Елба.

Сред предишните носители на отличието на списанието са Дуейн Джонсън, Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм и кънтри звездата Блейк Шелдън, който бе определен за най-сексапилния мъж сред живите през 2017 г.


Източник: dnevnik.bg

Прочетете още