Най-откачените слухове за новия iPhone X

Най-откачените слухове за новия iPhone X
media.idownloadblog.com
13 Септември 2017

Apple ще представи три нови модела на iPhone. Два от тях са регулярните обновления на гамата, а третият е специалният, юбилеен модел по случай 10-годишнината на iPhone. Очаква се той да се казва iPhone X и да бъде един от най-впечатляващите модели на смартфона в неговата история.

Очакванията към iPhone X са големи, както и интереса към телефона. Apple се опитва да запази повечето детайли за него в тайна, но това не винаги се отдава особено успешно на компанията. В опитите си да разберат повече за новия модел, анализатори и медии понякога стигат до най-различни слухове за плановете на Apple. Някои от тях са реалистични, други дори се реализират. Има и една трета категория слухове, които са... амбициозни. Например, че новият iPhone ще използва холограми или че ще има дисплей с 3D способности.

Друг смел слух за iPhone X е, че ще бъде сгъваем или най-малкото гъвкав. Слухът се породи от патент на Apple за сгъваем iPhone.

Интересът към специалния iPhone не пренебрегна и дизайна. Тъй като се очаква това да е най-скъпият модел на смартфона досега с цена около и над 1000 долара, се появиха слухове как това ще се отрази на външния вид на устройството. Например че корпусът ще е позлатен или изработен от титан.

Някои анализатори от Уол Стрийт пък се надяват, че интереса към скъпия iPhone ще е толкова голям, че ще изстреля компанията нагоре до исторически висоти. А именно - да стане първата компания в историята достигнала обща оценка от над 1 трилион долара. Това е доста амбициозна цел, която дори самата Apple не си поставя. За сега за компанията е по-важно да отговори на големите очаквания към iPhone X.


Източник: vesti.bg

Прочетете още