Музикалната платформа TIDAL за първи път в България с мобилни планове от VIVACOM

Музикалната платформа TIDAL за първи път в България с мобилни планове от VIVACOM
11 Септември 2019

Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече е достъпна в България в партньорство с VIVACOM. Потребителите на планове Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ ще имат възможността да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации.  

Потребителите на iOS могат да се регистрират ТУК, а тези на Android могат да го направят директно чрез приложението на TIDAL. Всички потребители на VIVACOM  ще могат да слушат и гледат своите любими албуми и концерти в TIDAL, без апликацията да черпи от включените в плана мегабайти на висока скорост до края на годината.

Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X”, нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти.

TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.

Прочетете още