Момчетата от ONE DIRECTION на NRJ MUSIC AWARDS 2014

momchetata-ot-one-direction-za-nrj-music-awards-2014
Radio NRJ
19 Ноември 2014

One Direction потвърдиха участието си на NRJ MUSIC AWARDS 2014, заедно с Coldplay, David Guetta, Matt Pokora, Shy'M, Indila и още много други! 

Harry, Louis, Liam, Niall и Zayn са момчетата от ONE DIRECTION - световният феномен с повече от 46 милиона продадени албума, 3 награди на MTV EMA 2014 и 3 милиона прослушвания в музикалния канал YouTube. Номинирани са в категорията ГРУПА/ДУЕТ НА ГОДИНАТА. Последният им албум “FOUR”, който излезе на пазара на 17 ноември тази година, е на път да стане номер 1 по продажби в световен мащаб. 
ONE DIRECTION се присъединяват към списъка с изпълнители, потвърдили участието си на тазгодишните награди: COLDPLAY, DAVID GUETTA, M.POKORA, SHY’M, JULIEN DORE, INDILA и BLACK M.



От 20 октомври до сега, 6 милиона души гласуваха за любимия си изпълнител на NRJ Music Awards 2014!

NRJ MUSIC AWARDS е събитието, на което можете да видите най-много от световните звезди на една сцена и единственото музикално шоу, което разчита изцяло на вашите гласове!

До 23:59 на 7 декември, публиката ще може да гласува по веднъж на ден във всяка категория за любимия си изпълнител или песен на адрес: nrj.fr

За 16-десетото издание на церемонията, механизмът на гласуване ще бъде същият, както през последните 3 години: за да сме сигурни, че победителят е най-предпочитаният от публиката, във всяка категория ще бъде възможно да се гласува само по веднъж на ден.


СПИСЪК с номинираните как да гласувате можете да намерите тук.

А как можеш да бъдеш ВИП гост на ENERGY MUSIC AWARDS, виж тук.

Прочетете още