Любопитно за: ENRIQUE IGLESIAS

lyubopitno-za-enerique-iglesias
15 Септември 2015

Истинското име на КРАЛЯ на латино поп-а, е Енрике Мигел Иглесиас Прайслер, но доста негови приятели го наричат Кике. Роден е на 8-ми май през 1976 г. в Мадрид и е доста висок - 1.95 м.

Идолът на милиони момичета по света е син на Хулио Иглесиас, който е рекордьор с над 300 милиона продадени албума на 14 езика и е издал 77 албума. Ето откъде, чаровният Енрике е наследил любовта си към музиката!

Други интересни факти за него са, че Енрике обича професията си, уханието на парфюм по женско тяло; малкото си, но добри приятели; спането през деня и танците през нощта; синята си шапка; сърфирането на Карибите, кабриолетите, хамбургерите с картофки и да се скрива преди участие, за да наблюдава тайно публиката.



Любимата книга на Енрике Иглесиас е „Старецът и морето” на Хемингуей, а идолът му – Супермен.

Смуглият испанец е доста интересна личност. За това говорят любопитни факти като тези, че Енрике обича да пътува, също така може да пилотира самолет със затворени очи. Певецът поръчва плюшени играчки, с които феновете му да го замерят по време на концерт, не носи повече от 20 долара в джоба си, всяка вечер се моли на Бог.

Въпреки звездния си живот, Енрике страни от светлината на прожекторите и предпочита съвсем нормален делник. Друга негова черта е да закъснява за срещи и мисли, че краката му са твърде кльощави.

Енрике се влюбва за първи път на 6 години в учителката си по математика, а платоничната му любов е Мерилин Монро. За първи път Кике целува момиче на 16 години, но все още не е разкрил най-еротичната си мечта.

Най-странното нещо, което Енрике е правил някога, е да запали кучето си, за което много съжалява.

Енрике обожава шоколад и това определено се зачита за негов любим сладкиш.

Кои са най-сложните фактори, влияещи на музикалната кариера на латино звездата? Енрике споделя, че няма нищо сложно в кариерата му и е изключително доволен и благодарен, че я има. Малко звезди не се оплакват от проблемите, които известността им носи. Като под проблеми имаме предвид огромната намеса в личния им живот и пространство, както и безмерните очаквания, които звездите трябва да покрият. Въпреки, че е в бизнеса от много години, той е от късметлиите, които все още са влюбени в това, което правят.

Иглесиас младши признава, че му е много трудно да определи точно един филм, който да му е най-любим. Когато бил малък, обичал да гледа легендарния филм от 1982г. „Похитителите на изчезналия кивот“. Това може само да ни подсказва, че музикалната знаменитост, подобно на много негови колеги, е почитател на по-старото кино.


 

Enrique Iglesias - ASK:REPLY

Прочетете още