Къде живее Дядо Коледа (СНИМКИ)

Къде живее Дядо Коледа (СНИМКИ)
twitter.com/zillow/status
6 Декември 2016

Популярна компания за недвижими имоти включи в класацията си известен дом, който за съжаление не се предлага на жилищния пазар - къщата на Дядо Коледа на Северния полюс, съобщи ЮПИ. Компанията "Зилоу" оцени имота на стойността 656 957 долара или 3 228 долара месечно за наем.

В сайта си компанията пише, че жилището е построено през 1822 година, но е ремонтирано през 2013 година. То е с площ близо 232 кв. м, като е върху парцел от 84 декара. В тази площ са включени работилницата за играчки, яслите на северните елени, облицованата с речни камъни камина и гаражът за паркиране на шейната.



"Рай за любителите на детските играчки, сгушен в идиличните 25 акра (1 акър = 4 046 кв. м) на Северния полюс, идеален за вдъхновени игри на северните елени", гласи обявата на "Зилоу". "Построеният от разкошно дърво от местните гори дом е с характерния чар на Стария свят, но предлага съвременни удобства, благодарение на ремонт, направен през 2013 г." Компанията уточнява, че имотът засега не се предлага на пазара. "Не предвиждаме Дядо Коледа да се премести скоро", каза компанията в Туитър. 

Прочетете още