Какво не знаем за везните

Какво не знаем за везните
13 Октомври 2017

Родените между 23 септември и 22 октомври мъже и жени, обичат фините неща в живота. Те имат безупречен стил, предпочитат луксозните места и качествената храна. Понякога изглеждат леко високомерни, но пък винаги се държат приятелски. Нямат голямо чувство за хумор и изглеждат студени и незаинтересовани, но са хора, които никога няма да ви забият нож в гърба.

Ако сте влюбени в човек от тази зодия, опитайте се да разберете неговата природа. Ето и какво още трябва да знаете за чертите на личностите от този слънчев знак:

Везните са хора, които имат нужда от любов, мир и хармония. Обикновено се държат любезно с хората, защото искат да изглеждат симпатични на всички.

Те са романтични натури и търсят романтиката навсякъде – в музиката, филмите, книгите... Обичат залезите и нежните цветове.

Те са тактични и дипломатични. Изслушват и най-досадните мнения, без да губят самообладание. На агресията умеят да реагират с благоприличие. Остават учтиви, дори когато насреща им някой им крещи.

Те са очарователни. Везните успяват да постигнат и невъзможното, манипулирайки хората чрез своята харизма. Умеят да водят интелигентни разговори, усмихват се атрактивно и успяват да стоплят сърцето на всеки, с когото си взаимодействат.

Везните са добра и вярна компания. На хората от тази зодия можете да имате доверие – няма да ви подведат. Надеждни партньори и приятели - можете да разчитате на тях, защото държат на думата си.

Те са уравновесени. Везните никога не стигат до крайности. Залагат на умерените количества дори при проявата на емоции.

Понякога са повърхностни. Склонни са да се влияят от красивия екстериор, без да се замислят какво има под повърхността. Това им вреди при много ситуации в живота.

Понякога са индеферентни. Везните изглеждат претенциозни, далечни и неособено съпричастни със събитията. В някои тежки, трудни ситуации, може да ви се струва, че не проявяват чувство на съжаление.

Те са твърде лежерни. Везните не са енергични натури. Дори в емоционалния си живот са леко мързеливи. Не полагат много усилия в отношенията, а когато искат да избегнат сериозни емоционални конфликти или напрежение, се отдалечават.

Везните са нерешителни и трудно правят избор. Склонни са да избягват ситуации, в които им се налага да избират.

Прочетете още