Какво "казва" колата ви за вас

Какво
Снимка: Angelo Brathot
12 Февруари 2019

Alfa-Romeo
Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi
Иска им се да вярват, че са част от новото поколение - грижовни, екологично-чисти и семейно-ориентирани. Всъщност, доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW
Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo
Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 17ч, а получава никаква заплата и пак казва "благодаря". Чудят се защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat
Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба с таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford
Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda
Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалният подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu
Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат тираджии.

Hyundai /Kia
Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep
Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover
Човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от бивш/а-приятел/ка.

Mazda
Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. 

Mercedes-Benz
Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари или офисни супер-хаховци, които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan
Добър, солиден, отговорен, лойален работник. Обича да пътува и поддържа тезата, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel
Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та, защото могат. Харчат всичките си пари, за да ги държат на пътя...

Pajero
Не толкова чувствителен относно етикетите, колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви, за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot
Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по френски и истории за Лувъра.

Porsche
Малка п***а.

Renault
Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-амортизирани от стара френска готварска книга. 

Ssangyong
Глупак - иска Паджеро, а не може да си го купи. Не знае, че двигателите ги правят в Индия, а не в Германия.

Toyota
Въпреки, че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen
Силно надценени за надеждността им коли от дните на костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено се шофират от практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо там, където никой не може да ги види. Собствениците са лойални на марката до раздразнение, защото са загубили девственоста си на задната седалка на Костенурка.

Volvo
Квадратни и безопасни. Също като колите си.

Прочетете още