Как са отслабвали жените в миналото

Как са отслабвали жените в миналото
Снимка: mark sebastian
27 Ноември 2015

Женската красота не винаги се е свързвала с тънка талия и почти никакви баджаци. В този ред на мисли, съвременните начини за отслабване са коренно различни от тези, които са практикували дамите преди известен брой години. 

1. Точков редуктор (Spot Resucer)

Реклама от 1 октомври 1950 година, поместена в "The Milwaukee Sentinel", хиляди хора са загубили тегло с помощта на това "приспособление". Описано е като "красиво, изработено от лека алуминиева сплав и гума" и успява да пребори мастните тъкани. 
Със съвременното подсъзнание, обаче, изглежда по съвсем друг начин...

2. Гащи с топлината на сауна (Wonder Sauna Hot Pants)

Силата на тези горещи гащи се крие в изпотяването. Топлината ще ви принуди да се потите в точно определени области, а тежестта на водата ще ви помогне да заякнете. Така ще се разделите с "тези няколко досадни сантиметра в повече около кръста и бедрата". Подобен продукт е рекламиран и в Коледния каталог на Spiegel от 1972 година. "Какво ти е донесъл Дядо Коледа? - Надуваеми гащи." Страхотно...



3. Салони за отслабване (Slenderizing Salons)

Макар и да изглежда като уред за изтезания, през 40-те години на миналия век, жените доброволно отидали в подобни "Салони за отслабване". Там се оставяли да бъдат масажирани в проблемните си зони от машини, които сякаш са дело на създателите на "Франкенщайн". Идеята била да се стимулират мускулите и да се разграждат мазнините. 

Имате ли изпитан и крайно ефикасен метод за отслабване? Ние разчитаме на правилно хранене и активно движение - всеки ден. А вие? ;))

Източник: jenite.bg

Прочетете още