Как отмъщават зодиите

Как отмъщават зодиите
Снимка: Stefan Insam
13 Март 2018

Овен
Много е трудно да си представим отмъстителен Овен. Ако някой го настъпи по болното място, Овенът веднага ще даде отпор без никакви задръжки. И само след час, ще е забравил сръднята. 

Телец
За да бъде ядосан Телецът, са необходими доста усилия. Но това добиче е много по-отмъстително от Овена. Отмъщението на Телеца, като правило, се проявява в неумолимо затапване на всички пътища към каквито и да било успехи за онзи, който го е обидил.

Близнаци
Те са едни от най-заядливите. Ако им се изпречите на пътя, ще станете мишена за най-невероятни сплетни и слухове. Но не им се връзвайте много, защото настроението на Близнаците се променя бързо. Ако сутринта са се заканвали да ви отмъщават до гроб, то още по обяд може да ви шепнат на ухо клюки по адрес на новия им враг.



Рак
Най-разпространения способ на рачешката мъст е да развалят някой купон в разгара му като станат и си тръгнат нацупени от нещо, което само те си знаят. Така вкисват настроението на всички. Но ако се ядосат истински, може да направят и погром вкъщи. 

Лъв
За да събудите гнева на Лъва, трябва истински да го ядосате и излъжете за нещо съществено. Лъвското отмъщение е страховито - нагледна демонстрация, че вие сте пълно нищожество.

Дева
Склонна е да се цупи и отмъщава за дреболии. Настроението й се връща, когато успее да си отмъсти и то с използване на доказателства (документи).



Везни
И те са тънкообидни, но не умеят да отмъщавати стински. Най-много да ви предизвикат на словесен дуел, в който да предявят обвинения и да поискат обяснение. 

Скорпион
Традиционно държат първенството по заядливост. Дори малко да засегнете интересите им, веднага скачат и хапят. И то - злобно. И то - най-близките им хора.

Стрелец
Те са отмъстители, които търсят внимание. И няма да излязат в пряк двубой, без да има публика, пред която да раздухат скандала. Всичко останало им е скучно. Жертвата е обречена на тотално посрамване.  



Козирог
Ако някой успее да го извади извън кожата му, ще се убеди с горчив опит, че Козирогът може да надмине и Девата в отмъстителността си. Безсмислена е всякаква съпротива. Плюте си на петите. 

Водолей
Не обичат и не могат да отмъщават. Но тъй като имат вродено силно чувство за хумор, лесно могат да ви направят за смях - когато си поискат и където си поискат. Така ответният удра от ваша страна, губи смисъл. 

Риби
Нормалната Риба може да бъде обидена много лесно. Да я докара до отмъщение, може само някой много близък до нея човек. Тогава Рибата ще тръгне намусена и с кисела физиономия ще обяснява на всеки срещнат колко лош човек сте. И това звучи убедително, защото Рибите винаги се обиждат искрено.

Прочетете още