Как да направите любимия си човек щастлив според зодията му

Как да направите любимия си човек щастлив според зодията му
homepage-inlifepharmapvtl.netdna-ssl.com
15 Февруари 2017

Казват, че щастието е въпрос на гледна точка. Ние сме много съгласни с това. Всеки човек има свое собствено определение за това какво събирателно от аромати, усещания, емоции или образи е щастието за него. Щастието е от парче шоколад, до хубава песен и разходка по мокрия бряг. Щастието е в прекрасна гледка от терасата на луксозно заведение или пътуване до екзотична дестинация. Оказва се, че зодията ви може да подскаже кой е ключът към щастието за вас, пише Edna.bg.

Овен
Трябва им конкурентна среда, за да бъдат щастливи. Родените под този знак се нуждаят от предизвикателства и възможност да тестват себе си и да нарушават собствените си граници. Обожават да побеждават, особено когато е заслужено.

Телец
Нуждаят от комфортен дом, в който да се чувстват в безопасност и да релаксират. Трябва да имат прекрасни неща, които да ги заобикалят и хармонизират. Домът ви е вашето сигурно място, затова се грижете за него и се потопете в уюта, който създава.

Близнаци
Чувстват се истински щастливи, когато попаднат в приятен разговор с интригуващ човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размисли с някой друг, което ги вдъхновява. За Близнаците важно е не само да споделят мнението си, но и да чуят това на събеседника.

Рак
Родените под този знак се нуждаят от семейство. За тях е важно да са заобиколени от хора, които ги обичат и на които могат да разчитат. Раците са най-щастливи, когато усещат любов и загриженост от близките си.

Лъв
Лъвовете са родени лидери, те са свикнали да бъдат в центъра на вниманието. За тях не е трудно да се чувстват добре, защото обожанието, от което се нуждаят, могат да постигнат и сами. Колкото повече комплименти получава Лъвът, толкова по-щастлив е той.

Дева
Те са щастливи, когато са оценени. Девата винаги е готова да помогне, да даде съвет и да направи услуга, а когато усилията ѝ са признати, се чувства напълно удовлетворена.

Везни 
Нуждаят се същите неща, които са искали и хипитата през 60-е години - любов и мир. Не се чувстват добре, когато около тях има негативна енергия, а конфликтът е нещо, което се стараят да избягват. Харесва им да бъдат влюбени и да имат партньор до себе си, който ще ги направи щастливи.

Скорпион
Родените под знака на Скорпиона ценят личното пространство, ето защо се нуждаят от уединение и доверие, за да бъдат щастливи. Ако не се чувстват достатъчно защитени от това с кого са или къде са, стават изнервени и необщителни. 

Стрелец
Дайте на Стрелеца възможност да пътува и да опознава света и ще го направите най-щастливия на земята. За тези свободолюбиви и авантюристични личности най-големият враг са ограниченията.

Козирог 
Козирозите са изключително отговорни и на тях винаги може да се има доверие. Те обичат да контролират ситуацията и дори щастието си. Това ги кара да се чувстват добре. Харесват правилата и дисциплината и обичат да прогнозират събитията преди да са се случили.

Водолей
Родените под този знак се чувстват изключително щастливи, когато има нещо, което провокира ума и въображението им. Подобно на Стрелеца, Водолеят е свободолюбив, освен това изпитва необходимост да бъде самостоятелен и винаги да изпъква със своите идеи, теории и мнения.

Риби
Те се нуждаят от възможност да бъдат креативни и да дадат най-доброто от себе си. Това ги кара да се чувстват щастливи и удовлетворени. Обичат да фантазират, а най-добре изразяват себе си чрез изкуството.


Източник: vesti.bg

Прочетете още