Холивудски забивки, за които не подозирахте

Холивудски забивки, за които не подозирахте
Снимка: JULIAN MASON
22 Юни 2016

Някои хора срещат първата си любов и тя се превръща в единствена. При повечето, обаче, любовта чука на вратата по няколко пъти. А що се отнася до любовните афери в Холивуд, за тях могат да се дадат стотици примери.

Том Круз и Шер
Въпреки голямата разлика във възрастта им, двамата започват да се срещат през 1980г. Тогава Шер е на върха на кариерата си, а Том Круз е прохождащ актьор. Шер описва Том Круз като срамежлив и признава, че е била "луда по него". 

За рекордьори за най-кратка връзка можем да обявим актьорите Крисчън Бейл и Дрю Баримор. Те излизат само веднъж преди 20 години. За това събитие Бейл споделя: "Отидохме да гледаме филм на ужасите и това беше краят. Тя не се обади повече".  

Майкъл Джексън и Брук Шийлдс
Актрисата е едва на 16, когато се среща за първи път с краля на попа. Сближават се дотолкова, че Майкъл Джексън няколко пъти й предлага брак, но Шийлдс отказва. През 1993г. окончателно слагат край на взаимоотношенията си. 


Кийфър Съдърланд и Джулия Робъртс 
Запознават се по време на снимките на филма "Линия на смъртта" през 1990г. Година по-късно, три дни преди сватбата им, актрисата разваля годежа. Според нея това е правилното решение, защото и двамата не са били готови за този брак.

Лиъм Нийлсън и Хелън Мирън 
Запознават се през 1980г., по време на снимките на "Ескалибур". Връзката им продължава 4 години. По-късно актрисата признава: "Обичахме се много и раздялата ни беше трудна." 


Робърт Дауни Джуниър и Сара Джесика Паркър
Двамата се срещат през 80-те, но проблемите на актьора с алкохола и наркотиците, развалят отношенията им.

Леонардо ди Каприо и Наоми Кембъл
Връзката им започва през 1995г. и приключва малко преди актьорът да изиграе Джак в "Титаник"

Роби Уилямс и Камерън Диас
Забелязани са да се целуват и разхождат ръка за ръка през 2003г. в Санта Моника, Малко преди романсът между тях да приключи, двамата отиват на картинг в Германия.


Крисчън Бейл и Дрю Баримор
Те са рекордьори за най-кратка връзка в Холивуд. Имат среща само веднъж преди 20 години. Крисчън Бейл споделя: "Гледахме филм на ужасите и това беше краят. Повече не се и обади." 

Джъстин Тимбърлейк и Фърги
Излизали са през 1995г. - преди да се превърнат в звездите, които познаваме днес.


Райън Гослинг и Сандра Бълок
Запознават се по време на снимките на филма "Убийство по учебник". Връзката им продължава около година, а според слуховете, Гослинг е оставил актрисата с разбито сърце. 

Източник: vesti.bg


 

Прочетете още