HITS ONLY 2018 и 13 години Радио ENERGY с DJ Bobo, NANA и C-BLOCK!

HITS ONLY 2018 и 13 години Радио ENERGY с DJ Bobo, NANA и C-BLOCK!
9 Май 2018

Грандиозно парти с най-великите хитове на 90-те ще разтърси Арена Армеец през ноември!

Още две култови имена се присъединяват към феноменалното шоу на 10 ноември 2018 в София. Абсолютните звезди на евро-рапа NANA и C-BLOCK, които с всяка своя песен буквално окупираха челните места на класациите в редица държави за седмици наред, ще зарадват феновете на музиката от 90-те и ще застанат на една сцена с легендарния DJ BOBO в една незабравима вечер. Гостуването на безспорните любимци на българската публика ще отбележи 13-ия рожден ден на Радио ENERGY и второто издание на платформата HITS ONLY, която миналата година събра заедно неповторимите Samantha Fox, Sandra и C.C. Catch.

Гано-германската звезда NANA стартира като DJ още като 16-годишен, но бързо открива истинската си страст. През 1995 се включва в евроденс проекта Darkness като рапър и работи с Toni Cottura, който по-късно продуцира имена като N Sync и Backstreet Boys. Песента „Dreams“ се превръща в хит, но NANA напуска формацията, за да търси своя оригинален стил. През 1996-97 работи с лейбъла Booya Music и още първият му самостоятелен сингъл „Darkman“ влиза в топ 10 в Германия. Следва хитът „Lonely“ – най-успешната евро-рап песен, която застава неотлъчно в класациите и придобива платинен статус. „Too Much Heaven”, „Remember the Time“, „Lonely“, „He’s Comin“ са следващите му топ-парчета, които го превръщат в един от най-успешните изпълнители на Германия, продал над 7 милиона копия и радващ се на огромна фен база не само в Европа, но и в Азия. В последните години NANA разви дълбок интерес към страната ни заради любовта на българските фенове и незабравимите си посещения у нас, дори колаборира с редица родни изпълнители.

Успехът на C-BLOCK също започва от Германия, когато двамата американци Anthony „Red Dogg“ Joseph и James „Mr. P“ White, редом до NANA отбелязват бума на рап музиката в Европа. 1995 е годината, в която започват да се занимават с музика, само година по-късно издават и първия си успешен сингъл. Четвъртият – „So Strung Out“ от 1996 става тотален хит, следват „Time Is Tickin Away“, „Summertime“, „Brocken Wings“, „We Believe“, като това са само част от парчетата, които изстрелват и задържат формацията на върха във втората половина на 90-те. C-BLOCK също са истински любимци на публиката у нас и обожават страната ни  заради особената връзка с феновете тук и избухващите концерти.

Най-доброто от музиката на 90-те очаква всички фенове на яките партита на 10 ноември 2018 в Арена Армеец. Най-големите хитове на NANA и C-BLOCK ще предшестват грандиозното шоу на DJ BOBO Mystorial, създадено по случай 25-годишнината му на сцена. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-тия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90те до днес, както и второто издание на платформата HITS ONLY.

На честотите на ENERGY очаквайте многобройни игри и изненади за рождения ден на любимата радиостанция, във времето преди голямото събитие през ноември. Вижте и специалния видео поздрав към слушателите на Радио ENERGY лично от DJ Bobo тук.

Организатори са KEEN ACTS и Радио ENERGY, a билетите на цени от 45 до 70 лева са в продажба в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg.

Прочетете още