ENERGY DJ AWARDS 2015

energy-dj-awards-2015
19 Юни 2015

Световноизвестната звезда David Guetta, съобщи в ефира на Радио ENERGY Франция за официалното стартиране на гласуването за 4-тото издание на ENERGY DJ AWARDS

След успеха на първите 3 церемонии, Радио ENERGY с гордост представя 4-тото мега събитие, което ще се проведе на 4 ноември 2015 година на живо от Монако и на което ще бъдат наградени най-добрите френски и международни DJ-и за изминалата година.
Процедурата за гласуване е същата, както за ENERGY Music Awards. Победителите на ENERGY DJ AWARDS отново ще бъдат избирани чрез гласовете на публиката.  

Номинации и начало на гласуването
До 14-ти август публиката може да гласува за любимите си артисти на сайта на Радио ENERGY България, както и да следи за последните новини около ENERGY DJ AWARDS в социалните мрежи с хаштаг #NRJDJAwards.
За да могат ENERGY DJ AWARDS да отразят истинските гласове на публиката, те ще бъдат засекретени и гласуването ще бъде възможно само по веднъж на ден за всяка категория. 
Списъкът с номинации е съставен спрямо предпочитанията на ENERGY-слушателите и последните изяви на DJ-ите. 
Категориите са 6:
- най-добър международен DJ на годината
- най-добър френски DJ на годината
- най-добър нов DJ на годината
- най-добро живо участие на годината
- най-масов клубен хит на годината
- най-добър dance/electro албум на годината



Победителите ще бъдат обявявани на живо от Монако
Наградените на 4-тото издание на ENERGY DJ AWARDS ще бъдат представени на 4-ти ноември по време на откриването на Международното клубно шоу в Монако (MICS). На официалната церемония по връчването на наградите ще бъдат събрани едни най-големите имена в средите на DJ-ите, които ще гостуват на Монако за 6-тото издание на MICS.

ГЛАСУВАЙ ЗА ENERGY DJ AWARDS ТУК:


Прочетете още