Дядо Коледа търси елфи за сезон 2018!

Дядо Коледа търси елфи за сезон 2018!
Снимка: GoToVan
25 Октомври 2018

Коледа е не само празник, това е състояние на духа. И ако наистина можете да го постигнете до съвършенство, може би следващото предложение за работа ще ви заинтригува.

Финландската компания Lapland Safaris наема "елфи", които през този празничен сезон да развеселят Северния полюс. И ако можете да се справите с ниските температури, вероятно това ще бъде една от най-вълнуващите длъжности на всички времена.

В работната характеристика на един елф се включват много различни отговорности, като например гайд за туристите, посочва T+L.

"Елфът е едновременно артист, водач и митично същество.", се посочва още в списъка с изисквания към кандидатите.

Лапландия търси да наеме хора, които са "енергични, отворени и положителни хора с добри умения за общуване с клиентите". Владеенето на езици, различни от английски (особено френски, испански и немски), ще ви направи доста конкурентноспособни на пазара на труда в Северния полюс.

В навечерието на коледните празници елфите вземат участие в Arctic Hospitality Guide training. Ако бъдат наети, те ще работят от края на ноември 2018 г. до януари 2019 г. Свободни позиции има в курортите Саариселка, Леви, Рованиеми, Хета, Олос и Илас. А самата обява ще откриете тук (линк)

Прочетете още