Две сцени и пълна Арена Армеец за DJ BOBO!

Две сцени и пълна Арена Армеец за DJ BOBO!
31 Октомври 2018

Второто издание на HITS ONLY празнува рождения ден на Радио ENERGY  на 10 ноември, а гости са още NANA и C-BLOCK!

Само 10 дни делят българската публика от дългоочакваната среща с феноменалния DJ BOBO. Билетите за шоуто, което ще разтърси Арена Армеец на 10-и ноември, са почти изчерпани - все още са налични ограничени бройки седящи места и пропуски за терена.

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 милиона продадени албуми, идва у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера.  За зрелищния концерт в София DJ BOBO пристига с няколко тира с костюми и сценична апаратура, които ще преобразят залата в своеобразна машина на времето. Тя ще преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години на фона на внушителни декори и ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души ще излязат на сцената заедно с изпълнителя, а огромен видео екран и мащабни сценични ефекти ще допринесат за незабравимото изживяване.

Единствено за шоуто у нас ще бъде изградена втора допълнителна сцена, навътре в залата. Желанието за добавянето на този елемент към концерта е лично на DJ BOBO, като идеята му е да е още по-близо до българските си фенове, с които не се е срещал от средата на 90-те. Извънредният подиум ще бъде позициониран в сърцевината на терена и ще позволи на звездата да изпълни избрани песни буквално на метри от верните си почитатели.

През годините на кариерата си DJ BOBO е имал честта да подгрява самия Michael Jackson. За начало на неговите концерти пък е избирал на сцената да излизат Backstreet Boys. Преди грандиозното му шоу у нас, събиращо най-доброто от хитовете на 90-те, публиката ще се наслади на изпълненията на звездите на евро-рапа от тези години, емблематичните NANA и C-BLOCK, които ще разпалят публиката за горещи танци и няколкочасов щур купон.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което миналата година взриви феновете с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-тия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес. Любимите водещи от екипа на ENERGY ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

Организатори на събитието HITS ONLY – най-доброто от 90-те години с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK, са KEEN ACTS и Радио ENERGY, а билетите са на цени от 45 до 70 лв. и са достъпни в мрежата на EVENTIM – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg.

Прочетете още