DJ SASH! и скок към 90-те в новия QUEEN PLATINUM клуб - София

dj-sash-skok-kym-devetdesette-v-noviq-queen-platinum-klub-sofia
Yanne Golev
30 Октомври 2014

DJ SASH! се присъединява с ретро парти към ноемврийската програма на клуб Queen Platinum

Откриването на новия столичен клуб е на 1-ви ноември 2014 г.

Един от най-нашумелите DJ в света на 90-те, ще гостува през ноември на новия столичен клуб Queen Platinum. Тематичното парти Retro Queen, което ще приветства германеца, ще бъде на 14.11.2014 г., като от българска страна подкрепа на ретро вечерта ще даде и небезизвестният Marti G.

Клуб Queen Platinum отваря врати тази събота, 01.11., с партито House Gangsters, чийто хедлайнер ще бъде швейцарският DJ, музикант и продуцент Jimi Jules, нашумял това лято с ремикса на хита Pushing On.

Queen Platinum дава сериозна заявка за статус „новата гореща точка на София”, публкувайки амбициозната си стартова програма за месец ноември, в която се открояват няколко тематични партита за феновете на housе, minimal, techno и EDM музиката: техно партитата в клуба ще бъдат под надслов “Bassline Nights”. Привържениците на хауса ще имат няколко повода в месеца да посетят Queen Platinum по време на т.нар. “Hause Gangsters Nights”, “We Love House Nights” и „Versus Hause Nights”. Любопитни са и екзотичните „Banana Nights”, по време на които водещ ще е латин хаусът.

Четвъртъците в Queen Platinum ще бъдат посветени на живата музика, заедно с live бенда на клуба – Queen’s Live Band и известни гостуващи български изпълнители.

Не на последно място е и обещанието на Queen Platinum да създава неповторима парти атмосфера и забавление, благодарение на LED екрани в основната зала, воал от падащо осветление, специални пироефекти, атрактивни танцьори и екип, преобразяващи клуба в изкушаваща нощна денс локация.

Прочетете още