CC Catch, Sandra и Samantha Fox разпродадоха Арена Армеец

CC Catch, Sandra и Samantha Fox разпродадоха Арена Армеец
11 Април 2017

Интересът към трите диви – CC Catch, Sandra и Samantha Fox, събира фенове от цяла България и буквално напълни Арена Армеец за дългоочаквания 29 април. Първото издание на шоуто HITS ONLY не само обещава среща с най-обичаните изпълнителки от славните години на евродиското, но и щур купон, който ще припомни безсънните нощи и продължителните танци.

След като отвориха допълнителни сектори, организаторите от Keen Acts пускат в продажба и последните 1000 билета, сред които все още могат да се намерят седящи места на достъпна цена, както и правостоящи места.

Кралиците на диското за първи път ще се съберат на една сцена именно в София и ще покажат нестихващата страст към тази музикa и на българските си фенове. Дори след толкова години Sandra е олицетворение на артиста от 80-те. Спазва линията от танцьорки зад себе си, в чиято хореография се включва прецизно от време на време, облечена е в блестящи тоалети и не пропуска смяната на костюми в малкото време между хитовете. CC Catch ще пристигне със своето MC, с когото ще подпалят публиката по време на Heartbreak Hotel – парчето, което и до днес грабва сърцата на диско любителите. Очаква се Samantha Fox да взриви тълпата още преди припева на Touch Me, която я изстреля в музикалните среди през 1986 година.

Арена Армеец ще събере хора, жадни за пулсиращата музика на 80-те, ослепителните светлини, гигантските видеоекрани, пушек машини и дансинг, отрупан с танцьори, към които всеки може да се присъедини.

„Не каня публиката си да танцува на мои парчета. Трябва да го направи! Ще я върна във времето, в което нощта те пускаше на дансинга, а утрото не можеше да те свали от него“, споделя любимката на Modern Talking, CC Catch. 

Прочетете още