Боян от MasterChef стана татко на бебе Джей! Вижте малкия сладур! (СНИМКИ)

375-gramoviqt-j-veche-ima-dom
26 Май 2015

Помните ли апела ни към вас за помощ за една малка мръвка, която спасихме наскоро? Въпросният Джей тежеше само 375 грама, когато го прибрахме. Днес, около месец по-късно, може да се похвали с трътлесто дупе, което показва малко над 800 грама :)) Грозното патенце постепенно се превръща в копие на татко си, който е ягдтериер. 

Получихме стотици писма на emal-a - повече, отколкото сме получавали за всяко друго куче... Явно наистина харесахте Джей :)) Искате ли да знаете кой успя да ни спечели? 
 

From: Boyan Pavlov
Sent: Friday, May 22, 2015 10:11 AM
To: dj@radioenergy.bg
Subject: куче за осиновяване

Здравейте, 

Видях вашия пост на страницата на радиото относно малкото паленце, което е щяло да става “плувец” и има нужда от дом!

Аз и жена ми с удоволствие бихме му дали такъв! Аз се казвам Боян Павлов, а жена ми Надя Христова! Ние живеем в кв. Лозенец и сме сигурно, че нашият 70кв. апартамент ще е повече от достатъчен за тази малка прашинка. Аз съм изгледал едно голямо куче през живота си, един Нюфаундленд, който почина на 12 години и съм бил приемен родител на животни в щатите. По едно време в къщи имаше 2 американски пит бул териера и една черна котка - беше забавно! Жена ми е изгледала един голям и добродушен дог и една котка! Имаме сериозен опит с животните, време, което да отделим за грижата и възпитанието, за да можем да поемем такъв ангажимент.

Моля пишете ми или ми звъннете на координатите по-долу.

В очакване сме!



Е, тези усмихнати хора дойдоха в студиото на Радио ENERGY, за да се срещнат с Джей :)) Ако любовта от пръв поглед наистина съществува, то вчера бяхме свидетели на едно такова малко, топло чудо, което прегърна нашето момче с пълна сила. И да, той вече е част от тяхното сладко семейство :)) 



Благодарим на всички, които пожелаха да осиновят Джей! Връщате ни вярата в човека... и в доброто :))
 

Прочетете още