22 години по-късно: "Сватбата на най-добрия ми приятел"

22 години по-късно:
Снимка: Jin.Dongjun
8 Февруари 2019

За корицата на броя си за Деня на влюбените, посветен на романтичните комедии, американското сп. "Ентъртейнмънт уикли" събира главните актьори от филма "Сватбата на най-добрия ми приятел" (1997). От ляво на дясно: Рупърт Еверет, Камерън Диас, Дърмот Мълроуни и Джулия Робъртс.



Главните актриси изглеждат зашеметяващо! Робъртс е облечена в бял костюм, а Диас кокетничи в розова рокля. Култовото заглавие се снима в Чикаго през 1996-та година и в него Камерън Диас получава първата си по-сериозна роля. 

Рупърт Еверет споделя: "Последният път, когато попаднах на филма, ме обхвана страшна носталгия по това невероято лято, което имахме, снимайки заедно."

Една от най-известните сцени в прожекцията събира актьорите в караоке бар, където образът на Диас - Кими, трябва да пее пред посетителите в заведението и годеника си. 

"Наистина се ужасявах от тази сцена. И съвсем истински преживях ужаса от това да пееш пред публика, особено ако не си много добър в това. Исках да избягам и да се скрия... Напълни разбирах Кими."

Филмът излиза на 20 юни 1997, струва 21 милиона долара на продецунтите си, а впоследствие печели колосалната сума от 127 милиона долара! 


Източник: DailyMail

 

Прочетете още