21-годишен модел се пази за първата брачна нощ

21-годишен модел се пази за първата брачна нощ
twitter.com/courtneyraine_
26 Юни 2018

Ако мислите, че такива момичета вече няма, запознайте се с Кортни. Популярната онлайн влогърка и модел, разкри пред последователите си в Youtube защо все още отказва да прави секс. Кортни е като всяко друго момиче, което очаква да срещне своята истинска любов - мъжът, за когото да се омъжи и да роди от него деца. 21-годишната влогърка има едно правило, което сподели пред своите 10 хил. последователи в Youtube. Тя се пази за първата брачна нощ. Рейн не отрича, че темата за "първия път" е деликатна за много млади жени в днешно време. Младото момиче казва, че все пак иска да сподели мислите си.

"Искам да поговоря на онези момичета, които са избрали да не правят секс до първата брачна нощ, но чувстват, че е трудно, защото живеем във времена на социални мрежи, постоянно виждаме провокативни клипове на поп песни", казва във видеото Рейн, което вече има над 100 хил. гледания.

Кортни, която е католичка, взема решението да не прави секс до първата брачната нощ в тийнейджърските години, но не е била принудена от семейни или религиозни традиции.

"Решението е изцяло мое. Никой не ме е принудил.", споделя в Youtube 21-годишното момиче, което пише и снима видеа, свързани предимно с външен вид и мода. Влогърката обяснява, че въздържанието може да те предпази от много емоционални травми, включително от нежелана бременност и болести. 

Последователите подкрепят Кортни в коментарите под видеото. Някои момичета дори споделят, че са взели същото решение и не съжаляват.


Източник: vesti.bg

Прочетете още